La gastronomia: els sectors econòmics emergents a la RMB. Presentació de l’estudi a l’ETHB el proper dijous 23 d’octubre

El proper dijous 23 d’octubre tindrà lloc a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona (EHTB) la presentació de l’estudi de la col·lecció: “Els sectors econòmics emergents i la Formació Professional a la Regió Metropolitana de Barcelona”, centrat en el sector gastronòmic, realitzat per la Fundació BCN Formació Professional i impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu de la publicació és valorar l’adequació de l’oferta de formació professional a les transformacions i tendències de les ocupacions principals d’aquest sector. A partir dels resultats de l’anàlisi dels continguts formatius de l’oferta formativa professional vinculada a la gastronomia i les competències professionals requerides en el mercat de treball, es proposa un seguit de línies d’actuació per adaptar i millorar la resposta del sistema de formació professional a les necessitats del sector.

PROGRAMA

10:00 Benvinguda – Sra. Roser Vives, directora de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona.

10:05: Taula inaugural

  • Sr. José Luís Duran, president de l’Agència de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya.
  • Sra. Ester Pujol, directora de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB.
  • Sra. Marta Rodríguez, presidenta Fundació BCN Formació Professional.

10:25 Presentació de l’estudi

  • Sr. Àngel Tarriño, coordinador de l’Observatori de l’FP de la Fundació BCN Formació Professional.
  • Sra. Victoria Sanjuan, tècnica de l’Observatori de l’FP de la Fundació BCN Formació Professional.

10:50 Cloenda

  • Sr. Paco Ramos, secretari de Treball de la Generalitat de Catalunya.
  • Sr. Francesc Roca, secretari de Formació Professional de la Generalitat de Catalunya.


En acabar l’acte, se servirà un refrigeri elaborat per part de l’alumnat de l’EHTB.

Per poder assistir a l’acte, és imprescindible  que formalitzeu prèviament la vostra inscripció en el següent formulari.

Podeu consultar l’estudi en el següent enllaç.