Posa a prova la teva eficiència!

Com és ben sabut, els combustibles fòssils són els responsables de l’actual canvi climàtic i de la contaminació de l’atmosfera. Tot i així, continuen sent la base del nostre model de consum energètic..

L’energia i tu” és una exposició itinerant que pretén generar reflexió al voltant de l’ús de l’energia en activitats quotidianes com el transport, la realització de tasques domèstiques, la il·luminació o l’ús d’aparells electrònics amb l’objectiu de promoure hàbits més sostenibles que permetin millorar l’eficiència energètica. Per a això, es plantegen un total de 12 preguntes de resposta múltiple que permetran als alumnes descobrir consells per estalviar energia i saber quin tipus de consumidors són. Al llarg del curs 2015-2016 una desena d’escoles de l’àrea metropolitana van acollir l’exposició i van manifestar-nos la seva utilitat per al centre i la seva coherència amb els continguts curriculars treballats a l’aula.

Si voleu disposar de l’exposició gratuïtament durant dues setmanes envieu una petició a educacioambiental@amb.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres!

 

IMG_4259

 

I vosaltres? Sou consumidors responsables, consumidors mitjans o megaconsumidors d’energia? Si ho voleu esbrinar, contesteu l’enquesta que teniu a continuació i us enviarem el resultat que heu obtingut i alguns consells per millorar la vostra eficiència energètica!

 Accés a l’enquesta

 

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *