Nou web del Compartim un Futur

El passat divendres 5 de juny va ser el Dia Mundial del Medi Ambient. Per a totes les persones que fan possible el Compartim un Futur, és un dels dies més importants del calendari. Amb el lema #LaHoraDeLaNaturaleza, l’edició d’enguany del #DMMA2020 ha volgut reinventar la relació de les persones amb la natura i posar-la al centre de totes les decisions.

Des del Compartim un Futur, hem volgut aprofitar aquesta data especial per compartir amb tothom el nou web del programa!

Amb el nou web hem fet més accessible el programa a tothom. A més, suposa una renovació d’imatge, una reorganització dels continguts i s’hi han incorporat també els nous recursos i activitats que podeu fer des de casa! Hi podreu trobar tots aquests continguts:

 

Us animem a entrar-hi i consultar l’ampli ventall de possibilitats que ofereix el Compartim un Futur!