Presentació de l’oferta educativa per a la temporada 2024-2025

El 10 de juliol passat es va dur a terme una sessió de presentació de l’oferta educativa del proper curs dirigida principalment als ajuntaments metropolitans.

En aquesta sessió telemàtica es va contextualitzar el programa educatiu i es van presentar, a més de les 10 noves activitats estrenades durant el curs 2023-2024, les propostes noves per al curs que ve:

  • Agents de l’aire net: activitat a l’aula sobre la qualitat de l’aire, dirigida a cicle superior de primària i ESO.

També es disposa de recursos educatius nous, com ara:

  • Aplicació RA Ecoparcs: una aplicació basada en la realitat augmentada que permet conèixer més a fons els processos que es duen a terme en un ecoparc per recuperar els residus valoritzables.
  • Exposició «Cuida l’aigua, és vida!». Es tracta d’una exposició que tracta el cicle de l’aigua, els escenaris de sequera i els recursos hídrics alternatius, a més de consells per fer un ús més eficient de l’aigua.

Tota la informació està disponible al web http://compartimunfutur.amb.cat, des d’on també es poden consultar els catàlegs:

A més, durant la sessió també es va recordar les tasques principals del servei d’assessorament i de la central de reserves, peces clau del programa educatiu per garantir una atenció i gestió de qualitat.

Per acabar, es van mencionar algunes de les mesures previstes del Programa metropolità d’educació per a la sostenibilitat 2030 (PMES 2030) relacionades amb els ajuntaments per seguir treballant conjuntament per la cultura de la sostenibilitat.

La sessió està disponible al canal de YouTube del Compartim un Futur.