Els cursos de 1r ESO de l’Institut de Torrelles participen activament en el programa

Els tres grups de 1r ESO de l’Institut de Torrelles de Llobregat han realitzat els tallers conceptuals i d’expressió artístic del projecte Tenim Drets, Teixim Llibertats. Aquests tallers es varen realitzar en tres sessions diferents, una per cada línia de 1r ESO.

La sessió va iniciar-se amb unes dinàmiques participatives on es va plantejar un repte sobre els drets de les persones refugiades i la sostenibilitat ambiental. L’alumnat va participar amb força i varen sortir reflexions molt interessants. La segona part va consistir en la creació d’una flor a través d’una ampolla de plàstic. Aquestes flors serviran per la performance que hi ha organitzada el dia 5 de maig a la platja.

IMG_2533  IMG_2703 IMG_267820180313_100644

IMG_2662

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *