El Casal de Gent Gran de Torrelles també participa dels tallers musicals

El Casal de Gent Gran de Torrelles participa de nou al programa. En aquesta ocasió, va realitzar el taller musical. La sessió es va iniciar amb uns exercicis de relaxació i cant per a poder endinsar-se en la temàtica i activitat. Després va poder practicar una roda de sons. Aquesta consisteix en que cada persona imagina i reprodueix un so que una persona refugiada es pot trobar en el seu recorregut. D’aquesta manera, si tanquem els ulls i fem els sons tot seguits, ens generen una sensació de traslladar-nos ben lluny del lloc on som.

Finalment, el taller va finalitzar amb la cançó turca Uskudar. Tots plegats vàrem practicar la cançó. Aquesta sonarà el dia 5 de maig a la platja de Barcelona i plegats contribuirem a que soni més fort.

IMG-20180406-WA0011 IMG-20180406-WA0012 IMG-20180406-WA0013

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *