Avaluem la 2a edició del programa

Aquest dimecres va tenir lloc l’avaluació de la segona edició del programa Tenim Drets, Teixim Llibertats. Els 10 municipis participants al projecte i l’AMB vàrem poder detectar quins van ser els punts més forts i els punts més febles d’aquesta recent edició. La jornada va anar sobretot encarada en detectar i analitzats els punts forts i febles del projecte perquè d’aquesta manera ens pugui servir per la tercera edició del programa.

De tots els elements analitzats es va valorar molt positivament el creixement del número de tallers realitzats als municipis en aquesta edició i el joc de taula: Això no és un joc, un recurs que va servir molt per reflexionar en profunditat sobre la temàtica dels drets de les persones refugiades.

Durant la sessió es varen fer dinàmiques participatives d’avaluació i es va començar a parlar molt per sobre de la tercera edició del programa que s’iniciarà aquest últim trimestre de l’any 2018.

 

IMG_20180713_075804 IMG_20180713_075809