Els diferents cursos de l’Escola Catalunya de Sant Adrià reflexionen sobre els Drets de les persones refugiades

Durant el mes de gener i principis de febrer, l’Escola Catalunya de Sant Adrià del Besòs ha participat en els diferents tallers proposats per al programa Tenim drets teixim llibertats amb els diferents cursos de l’escola: des de P3 fins a 6è de primària. Organitzar tallers amb un marge d’edats tan diferents ha sigut molt enriquidor, ja que ens ha obert les portes a abordar la temàtica des de la creativitat i la sorpresa.

Durant els diferents tallers, acostuma a sorgir en el debat la diferència entre una guerra i una baralla. Aquesta reflexió porta a les i els alumnes ha preguntar-se per les raons que porten als països a provocar guerres, convençuts que les guerres no serveixen per res si fan mal a les persones.

Les respostes rebudes per part dels alumnes participants dels diferents cursos, majoritàriament a través del dibuix, ens permet veure de quina manera els nens i nenes treballen i reflexionen aquests discursos en relació a les seves pròpies experiències.

20190117_095048 p3

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *