Celebrem el Dia de la Pau amb l’Institut de Torrelles

Durant la jornada escolar del dia 30 de gener, l’alumnat de 3r i 4t d’ESO de l’Institut de Torrelles celebren el dia internacional de la Pau participant en els tallers proposat per al Tenim Drets Teixim Llibertats en relació al Dret de les persones refugiades.

L’alumnat de 3r d’ESO van contribuir a la transformació creativa de garrafes d’aigua per tal de reflexionar i aportar una visió crítica a alguna de les temàtiques explicades durant el taller en relació als drets de les persones refugiades i l’aigua.

Seguidament, l’alumnat de 4t d’ESO va participar en un taller musical on aprenien a utilitzar el cos com un instrument rítmic a través d’una cançó àrab en relació a l’equitat i els Drets de les persones.

El resultat va ser un matí on l’alumnat va tenir l’espai per reflexionar i compartir amb la resta de grups, els conflictes actuals en relació a la vulneració dels Drets de les persones refugiades a través de la creativitat i l’art.

Per a més informació, adjuntem la notícia creada des de l’Institut:

https://agora.xtec.cat/instituttorrelles/general/iv-jornades-de-la-pau-i-els-drets-humans/

_MG_6993 20190130_105934 20190130_130852 _MG_7065 20190130_101801

 

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *