Santa Coloma de Cervelló amb les Persones Refugiades

El passat 2 de març, aprofitant el taller de pintura mural previst amb els nois i noies de l’esplai Greska, vam organitzar l’acte Sortim al carrer a Santa Coloma de Cervelló. Vàrem organitzar una taula rodona per debatre al voltant dels Drets de les Persones Refugiades, especialment vinculat al Dret a l’aigua accessible i potable.

A causa de l’alta participació d’integrants de l’esplai Greska, la taula rodona va ser molt profitosa, ja que la gran majoria dels oients van ser els nens i nenes, nois i noies i famílies que estaven participant en la realització del mural. Un cop finalitzades les intervencions dels diferents invitats a la taula rodona, els oients van voler continuar preguntant sobre motius i raons de la vulneració dels Drets de les Persones Refugiades.

Seguidament, la pintada mural va continuar fins ben entrada la tarda amb la participació del grup dels més petits de l’esplai Greska.

IMG-20190302-WA0016 20190302_123147... IMG-20190302-WA0022 IMG-20190302-WA0017