Les corals de Molins de Rei canten pels drets de les persones refugiades

Aquest passat dissabte va tenir lloc a Molins de Rei un dels tallers musicals previstos dins del programa. Concretament, varen participar-hi la coral Gospel Feelings i Les Veus dels Dilluns, totes dues de Molins de Rei.

La jornada va començar amb un taller participatiu sobre el dret de les persones refugiades i el dret a l’aigua on les dues corals van poder reflexionar conjuntament sobre la situació actual que s’està donant a Síria amb les persones refugiades. A continuació, es va començar la part musical del taller, on a través de la música volíem seguir participant del projecte. Varem poder aprendre la cançó Caminem pels Drets, que va ser composta pel músic brasiler Dimir Viana conjuntament amb els grups de batucades de Molins de Rei just l’any passat. També vàrem aprendre un parell de cançons més vinculades a la cultura de pau.

Finalment, ens varem trobar conjuntament a una de les places més cèntriques de Molins de Rei per fer un concert solidari pels drets de les persones refugiades. En el concert ens va acompanyar l’alcalde Ramon Sánchez Gil i la regidora de cooperació i solidaritat, la Sílvia Guillén. La jornada va ser molt profitosa i tant les corals com el públic participant varen quedar molt satisfetes de la tasca feta.

20190309_175148 IMG-20190309-WA0037 20190309_180658 20190309_194540.. 20190309_192250