pastanagues

Curs d’introducció a la dinamització agroecològica

Dirigit a personal tècnic de les administracions

La situació actual d’emergència climàtica demana maneres diferents de produir aliments que no només impliquen la pagesia, sinó que també comporten una reordenació del territori, a mans de les administracions. Amb la intenció de formar personal d’organismes públics, el Postgrau Dinamització Local Agroecològica (DLAe) de la Universitat Autònoma de Barcelona ha organitzat un curs online els dies 4 i 18 de maig i 1 i 15 de juny, de 10h a 13h.

És una formació introductòria a la dinamització agroecològica, “una metodologia innovadora per impulsar, en l’àmbit local i de forma participativa, la transició vers sistemes alimentaris més justos, més sans i més sostenibles”, s’explica al web del (DLAe).

En concret, els assistents coneixeran els fonaments teòrics i metodològics de l’agroecologia; les polítiques públiques que s’estan duent a terme a nivell urbà i metropolità, i se’ls iniciarà en el disseny i la implementació de projectes de dinamització local agroecològica.

El curs està pensat per a personal tècnic de les administracions públiques de l’àmbit metropolità (d’àrees com l’agroalimentària, l’ocupació, la promoció econòmica, la planificació territorial o el medi ambient). Les inscripcions s’han de fer mitjançant aquest formulari.