vinya de Can Calopa

Menys de quatre setmanes per ajudar L’Olivera a replantar vinya a Collserola

La cooperativa ha obert una ronda de micromecenatge per consolidar el vi Barcelona

“Plantem un cep a Barcelona”. Aquest és el lema de la campanya de micromecenatge que ha encetat la cooperativa L’Olivera per garantir les 0,4 hectàrees de vinya que va plantar l’any passat i afrontar la plantació d’enguany a Can Calopa, una masia de la serra de Collserola.

Fins ara l’entitat ha aconseguit 19.117 euros, però voldria arribar als 24.017 per assegurar el finançament dels objectius que s’ha proposat.

Fa 20 anys l’Ajuntament de Barcelona va plantar 3,5 hectàrees de ceps de varietats mediterrànies a la finca de Can Calopa per elaborar un vi que representés la ciutat. L’Olivera gestiona el projecte des de 2010 amb l’objectiu de transformar-lo en una iniciativa d’agricultura social, sostenible a llarg termini i amb un enfoc productiu. El resultat és Vinyes de Barcelona, un vi amb garnatxa i sirà.

Aquesta crida per cofinançar les vinyes de Can Calopa no només permetrà consolidar el projecte, sinó que també posar el seu gra de sorra per fer avançar la transformació agroecològica de Collserola i per fomentar l’economia social i solidària.

Podeu col·laborar des de l’espai de L’Olivera a Goteo.