conreus

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts obre les subvencions per al foment i impuls de l’activitat agrària professional

El termini per presentar-s’hi acaba el 31 d’octubre de 2021

Sant Vicenç dels Horts obre, un any més, el termini per accedir a ajuts per al foment i impuls de l’activitat agrària professional. Es tracta de cinc línies que sumen fins a 15.000 euros i que es poden sol·licitar fins al 31 d’octubre d’enguany. S’organitzen de la manera següent:

línia 1. Ajuts per a l’ampliació d’explotacions agràries existents i la incorporació de nova pagesia, per a persones dedicades o que es vulguin dedicar de manera professional a l’agricultura dins el municipi (fins un màxim de 5.000 €)
línia 2. Ajuts per fomentar la disponibilitat de terrenys per a l’activitat agrària professional, per a persones propietàries de terrenys agrícoles que vulguin adequar els camps amb la finalitat de destinar-los a l’activitat agrària professional o inscriure’ls a la Borsa de Terres de Sant Vicenç dels Horts, per explotació pròpia o aliena (fins a un màxim de 3.000 €)
línia 3. Ajuts per la transició a la producció agrària ecològica, per explotacions agràries que tinguin terrenys agrícoles en conversió cap a la producció agrària ecològica segons els criteris de certificació del CCPAE (fins un màxim de 3.000 €)
línia 4. Ajuts per la modernització, innovació i millora de la sostenibilitat de les explotacions agràries professionals, per explotacions agràries professionals en actiu (fins un màxim de 3.000 €)
línia 5. Ajuts per a la transformació digital del teixit productiu local, per a explotacions agràries professionals en actiu (fins un màxim de 1.000 €)

Podeu trobar tota la informació, aquí.