roses

La cuina de les roses de Sant Feliu

Arriba a la desena edició

Abril i maig són els mesos de les roses. I Sant Feliu de Llobregat acull l’Exposició nacional de roses, organitzada pels Amics de les roses del municipi que, des de fa deu anys també celebra la cuina de les roses. Es tracta d’una activitat paral·lela a la mostra en què s’exploren les possibilitats de les roses a la cuina.

Enguany, entre el 27 d’abril i l’1 de maig els Amics de les roses publicaran cada dia una recepta que configurarà el menú de la rosa. Per causa de les restriccions imposades per la Covid-19 la presentació de cada recepta es farà a través d’internet, de mans de tres professionals: Marta Claramunt, cap de sala, i Marta Amorós, cuinera, ambdues de l’Escola d’Hoteleria de l’Institut Martí Dot, i Aitana Donisa, pastissera de la pastisseria Muñoz de Sant Vicenç dels Horts.

En conjunt prepararan un còctel, un primer, un segon i unes postres, tot combinat amb roses. Les elaboracions es podran seguir a través de les xarxes socials dels Amics de les roses: a Facebook, Youtube i Instagram.