recol.lecció d'ordi aPuiggròs

L’exposició ‘Artistes amb tractor’ arriba a Sant Miquel de Campmajor i rotarà per una trentena de micropobles

La fotògrafa Sara Boldú converteix la pagesia en obra d’art

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb l’Associació Catalana de Micropobles i les quatre diputacions catalanes, presenta l’exposició ‘Artistes amb tractor’, que dissabte dissabte 5 de juny aterra a Sant Miquel de Campmajor (Pla de l’Estany). És una mostra fotogràfica en què l’autora, Sara Boldú, posa en valor la feina del camp i l’eleva a categoria d’obra d’art.

Com explica la fotògrafa, “la meua intenció era fer una exposició de fotos i vídeos exaltant el món rural, on el públic es quedés meravellat amb les imatges i mirés l’agricultura des de la perspectiva de l’art”. Amb aquestes paraules Boldú explica el perquè del projecte, que després de Sant Miquel de Campmajor rotarà per una trentena de micropobles, fins al juny de l’any que ve.

L’exhibició encaixa amb els valors de la Capitalitat de l’Alimentació Sostenible, que enguany recau en Barcelona: reivindicar el paper central de la pagesia en l’alimentació contemporània. Un àmbit que, en bona mesura, a Catalunya prové dels micropobles.

Aquesta exposició es vol aprofitar com una oportunitat per col·laborar amb municipis, governs locals i entitats de tota Catalunya i, així, estendre més enllà de Barcelona les activitats relacionades amb l’alimentació sostenible.

Trobareu el calendari de municipis i les dates detallades de l’exposició a l’agenda d’activitats de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible.

Més informació, aquí.


:: Descarregueu-vos el tríptic informatiu ::