cireres

La 41a Festa de la Cirera de Torrelles de Llobregat ja és aquí!

Se celebrarà el 5 i 6 de juny en format presencial i amb totes les garanties sanitàries

Si la Covid-19 no va ser motiu per aturar la Festa de la Cirera de Torrelles de Llobregat, que es va tirar endavant en format virtual, enguany el clima més relaxat i les ganes de celebrar i compartir, n’auguren el seu èxit.

La festa, que amb el pas del temps ha esdevingut emblema del municipi, torna en format presencial i amb una programació d’activitats molt variada: concerts i espectacles, tallers de cuina, rutes i passejades pels camps de cireres de Torrelles, propostes familiars i activitats orientades als més menuts. Ningú en quedarà fora, n’hi haurà per tots els gustos!

De cireres se’n podran comprar a les parades del Mercat de la Cirera al parc de Can Sostres, admirar la seva presentació i qualitat a l’exposició de paneres del recinte mateix i, per descomptat, degustar-la a la desena de restaurants que integren la Ruta Gastronòmica de Torrelles. 

“Encara no serà una edició normalitzada i, qui més qui menys, trobarem a faltar elements típics d’altres edicions”, explica Ignasi Llorente, alcalde del municipi, com la zona de barraques o les parades al carrer Major. Un conjunt de decisions que s’han pres per garantir totes les mesures de seguretat i poder gaudir de la festivitat, emblema i orgull dels veïns i veïnes de Torrelles. 

La Festa de la Cirera, que s’organitza des de 1980, destaca per promoure el comerç de proximitat amb productes locals i també d’altres indrets de Catalunya elaborats a partir de mètodes tradicionals.