‘Agrilogística’, quan l’agricultura i l’art es troben

La nova exposició de La Capella explora els usos de les tecnologies de la imatge en el context de l’agricultura industrial

El dimarts 15 de juny a les 11h, l’artista Gerard Ortín Castellví presenta la mostra ‘Agrilogística’ a La Capella. La seva darrera obra s’emmarca dins el programa Barcelona Producció, que incentiva la creació en l’àmbit de les pràctiques artístiques contemporànies i que enguany posa el focus en la perspectiva ecològica, entre altres temàtiques.

‘Agrilogística’, de l’artista barceloní, és una instal·lació arquitectònica, sonora i visual que convida a reflexionar sobre el paper que tenen els hivernacles d’alta tecnologia en les transformacions ecològiques i el futur de la producció d’aliments. Quina relació hi ha entre els nous règims agroalimentaris i la crisi climàtica? Quins són els possibles escenaris de futur si no es proposen canvis? 

L’exposició es podrà visitar des del 15 de juny al 5 de setembre a La Capella.