tomaquets-alimentacio-sostenible

‘Webinar’ sobre política alimentària a l’àrea metropolitana de Barcelona

Organitzat per la Fundació Nous Horitzons

Dimecres 16 de juny tindrà lloc un nou acte emmarcat dins el conjunt d’activitats que enguany s’organitzen al voltant de Barcelona com a capital de l’alimentació sostenible 2021. Es tracta d’un webinar, organitzat per la Fundació Nous Horitzons, sobre política alimentària a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Els protagonistes de l’acte seran Susanne Rieger, codirectora de la Green European Foundation, Álvaro Porro, comissionat d’Economia social, desenvolupament local i polítiques alimentàries de l’Ajuntament de Barcelona, Anna Martín, tinenta d’alcalde d’Acció ambiental i energia de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, i Gemma Frances, gerent del Parc agrari del Baix Llobregat. Sergi Alegre, membre de la Fundació Nous Horitzons, presentarà la sessió.

El webinar començarà a les 17h i la participació és lliure i oberta a tothom, amb registre previ en aquest enllaç. Les exposicions seran en català i en anglès i hi haurà traducció simultània.