Jornada de presentació de l’Espai Test Agrari

A Sant Vicenç dels Horts

Dijous 8 de juliol es presenta l’Espai Test Agrari de Sant Vicenç dels Horts, un projecte innovador que promou la incorporació de nova pagesia al sector agrari local.

L’acte començarà a les 18.30h a l’auditori del Molí dels frares amb la benvinguda per part de Xavier Gómez, regidor d’Agricultura de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Laura Megías, tècnica de l’Associació d’Iniciatives Rural de Catalunya, farà una explicació sobre ‘Els espais test agraris, una aposta per al relleu generacional al sector agrari’; a continuació tindrà lloc una taula rodona amb les entitats que participen al projecte (entre les quals, l’AMB); després es presentarà l’espai pròpiament dit i finalment l’alcalde de Sant Vicenç, Miguel Comino, clourà la jornada.

L’assistència és gratuïta i oberta a tothom, però cal inscripció prèvia aquí.