Webinar sobre tomàquets

Cicle de cursos online en motiu de l’Any Internacional de les fruites i verdures

La FAO ha declarat 2021 Any Internacional de les fruites i verdures. Amb aquesta acció l’organització internacional vol sensibilitzar sobre la importància de la fruita i la verdura en l’alimentació humana, la seguretat alimentària, la gastronomia, la salut i la sostenibilitat.

En aquest context, l’Agència de Salut Pública i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural estan organitzant diversos webinars per promoure el consum d’aquests aliments i la pròxima cita és dijous 15 de juliol, amb el tomàquet com a protagonista.

‘Som a l’estiu i és temps de… tomàquets’ servirà per conèixer com es conrea aquesta fruita amb Joan Màrquez, productor del Maresme, Jordi Ariño, membre de la Federació d’Agrupacions de Defensa Vegetal Selmar, i Jordi Riudavets, de l’IRTA; hi haurà un tast guiat de tomàquets a càrrec de la Fundació Miquel Agustí, i la cuinera Ada Parellada i la nutricionista Gemma Salvador donaran consells gastronòmics i nutricionals. final hi haurà un espai per respondre preguntes dels assistents.
 
La participació al webinar és gratuïta i oberta a tothom, però cal inscriure’s abans del 13 de juliol aquí.