A punt els plats d’estiu del Menú de les estacions

En aquesta ocasió s’inclouen propostes per evitar el malbaratament d’aliments

Albergínia, bonítol castanyola, enciam, meló, mongeta tendra, préssec, síndria i tomàquet són els ingredients principals de l’oferta d’estiu deMenú de les estacions. I la segona tanda de receptes d’aquesta campanya ja es pot tastar als més de 160 restaurants adherits.

Cabdells brasejats amb crema d’anxoves i tomàquet sec, amanida de mongetes amb cirerols i formatge curat o bonítol en fricandó són alguns dels plats per aquests mesos de calor que han preparat les escoles d’hoteleria i turisme CETT, ESHOB i Jesuïtes i que els restaurants poden oferir als comensals, amb les adaptacions que considerin pertinents.  

A més, aquesta edició del menú també inclou una proposta d’aprofitament total elaborada per la Plataforma Aprofitem els Aliments i Espigoladors, que explica com es poden aprofitar els aliments per minimitzar-ne el rebuig i com fer les elaboracions i conserves que ajuden a evitar el malbaratament.