Primers ponents de Foodture, la trobada d’innovació en disseny d’alimentació

L’esdeveniment aterrarà a Barcelona al novembre

‘Gastronomia augmentada. Més enllà de la sostenibilitat: hipercreativitat a l’era regenerativa’. Aquest és l’argument de l’edició d’enguany de Foodture, la trobada d’innovació en disseny d’alimentació, tecnologia dels aliments, aliments socials i sostenibilitat que tindrà lloc a Barcelona els dies 26 i 27 de novembre.

L’alimentació saludable i accessible, les oportunitats econòmiques per al territori i l’emergència climàtica seran tres dels temes clau de l’esdeveniment, aprofitant que aquest any Barcelona és la capital de l’alimentació sostenible.

Foodture, que reuneix les ments més creatives que lideren el canvi d’ordre alimentari mundial, ja ha començat a anunciar alguns dels ponents: Carme Ruscalleda (cuinera, responsable del restaurant Sant Pau, ara tancat), Nacho de Juan-Creix (creatiu), Laura Veraguas (al capdavant del projecte gastronòmic Veraguas) o Giacomo Gianiotti (expert en còctels, responsable de Paradiso cocktail bar), entre d’altres.