Accés a l’alimentació sostenible: pròxima parada de la Taula de Participació i Debat de l’AMB

L’AMB organitza quatre sessions en línia sobre la governança del sistema alimentari i l’alimentació metropolitana

Arrenca la segona fase del III Cicle Temàtic de Taules de Debat i Participació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). El juliol passat, més de quaranta experts i tècnics van trobar-se per parlar sobre agricultura metropolitana. Aquest setembre serà el torn de l’alimentació.

En el marc del Pla d’acció per a l’alimentació sostenible 2020-2023 i de Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021, l’AMB celebra la Taula d’Alimentació: el dret a l’alimentació sostenible i la governança del sistema alimentari. Les jornades de participació i debat serviran per aprofundir en el coneixement del sistema alimentari com a sistema socioecològic i reflexionar, també, sobre les necessitats i oportunitats dins de l’AMB per garantir el dret a una alimentació sostenible i democratitzar-hi l’accés.

Al debat s’hi convidaran agents interessats i/o vinculats amb l’alimentació, que, a través dels seus projectes i experiència, proposaran vies per aconseguir un sistema alimentari que generi prosperitat i justícia social i que sigui respectuós amb el medi ambient.

Calendari
Les sessions se celebraran en línia i de la manera següent:
. 16 de setembre – De 16.30 h a 18. 30 h: sessió de ponències
. 23 i 30 de setembre – De 16.30 h a 18.30 h: sessions de treball
. 4 de novembre – De 17.00 h a 18.30 h: sessió de retorn conjunta de les taules d’Agricultura i d’Alimentació (conclusions i propers passos)

La participació és gratuïta i oberta a tothom, però abans cal inscriure’s aquí.