plat amb aliments de la dieta mediterrània

Mirar el plat per transformar el món: formació per a agents educatius de la ciutat de Barcelona

Aprenentatges per reduir el malbaratament alimentari

Espigoladors, una empresa social que lluita contra el malbaratament alimentari, convoca agents educatius d’escoles, instituts, AFA, esplais, agrupaments escoltes, entitats i organitzacions similars a la formació gratuïta “Mirar el plat per transformar el món”.

Durant els mesos d’octubre i novembre ha organitzat dues sessions de formació, dues d’assessorament per a la cocreació de projectes i un acompanyament per a la implementació d’accions amb l’objectiu de reduir el malbaratament d’aliments.

La formació es durà a terme els dimecres a la tarda, de 17 a 18.30 h, i per rebre-la cal inscriure-s’hi abans, fins al 23 de setembre, perquè les places són limitades.

Més informació, aquí.