camp amb dos tractors

Curs “Desenvolupament local en l’àmbit agroalimentari” per a professionals

Organitzat per l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB

Gestors polítics i tècnics dels municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), gestors d’empreses i cooperatives agroalimentàries, sindicats i organitzacions professionals relacionades amb l’agroalimentació, el territori i el món local, així com entitats culturals, socials i mediambientals, estudiants i estudiosos de l’àmbit local, territorial i àmbit alimentari estan cridats a seguir el curs “Desenvolupament local en l’àmbit agroalimentari”, impulsat per l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB.

S’impartirà durant els dies 3, 10 i 17 de novembre de 10 a 13 h, en format telemàtic i el professorat està format per Antoni García Gabarra, economista, Anna Pallí Güell, coordinadora de Desenvolupament Estratègic de l’IRTA, Anna Roca Torrent, geògrafa i consultora agroterritorial, Eduard Arruga Valeri, economista, Francesc Reguant Fosas, director de l’Observatori d’Economia Agroalimentària (ObeAlimentària), Jordi Rosell Foxà, professor d’Economia Aplicada a la UAB, especialitzat en desenvolupament rural i polítiques agràries, Sònia Callau Berenguer, enginyera tècnica agrícola, Sandra Climent Queralt, secretària tècnica de l’ObeAlimentària, i Xavier Ticó Camí, gestor de projectes i transferència de tecnologia del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

El curs s’ha estructurat en quatre blocs, en què es parlarà de producció i transformació agroalimentàries, distribució, seguretat i qualitat al sector, i tendències i innovació.

Podeu inscriure-us-hi i consultar el programa en detall aquí, fins al 2 de novembre.