exposició Per una alimentació sostenible. Actuem!

“Per una alimentació sostenible. Actuem!”, l’exposició que recorre Barcelona

Per sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis del consum saludable

Després d’estrenar-se al districte barceloní de Sant Andreu, aquesta setmana l’exposició “Per una alimentació sostenible. Actuem!” aterra avui a Nou Barris. És una mostra itinerant i al carrer que recorrerà els districtes de Barcelona per donar a conèixer l’alimentació sostenible i de proximitat. A partir de l’any que ve visitarà els municipis metropolitans.

Fins al gener de 2022 el voltant d’un dels mercats municipals de cada districte, i durant una setmana, s’hi instal·larà un contenidor amb informació sobre el que significa i què aporta el consum de temporada i de proximitat, així com l’impacte del sistema alimentari en la salut del planeta, l’economia local i el món rural.

L’exposició s’acompanya de canals de participació mitjançant activitats gratuïtes, lúdiques i experimentals per a escoles i públic en general de totes les edats. També s’han organitzar un conjunt de tallers familiars, que inclouen rutes etnobotàniques, cuina d’aprofitament, tastos de temporada i gastronomia salvatge, i cada dissabte se celebrarà un acte festiu.