menjar fet malbé

Oberta la convocatòria dels premis Foodture d’Innovació sostenible

S’hi poden presentar propostes fins al 15 de novembre

“On alguns hi veuen escombraries, nosaltres hi veiem una oportunitat”. Amb aquestes paraules l’organització de Foodture, el congrés d’innovació en disseny d’alimentació, tecnologia dels aliments, aliments socials i sostenibilitat que tindrà lloc a Barcelona els dies 26 i 27 de novembre, anima a participar als premis d’innovació sostenible.

Davant les xifres alarmants de malbaratament alimentari, Foodture proposa solucions creatives per reduir-ne el volum que tindran premi. Fins al 15 de novembre s’hi poden presentar les iniciatives, que han de ser originals i factibles.

La iniciativa guanyadora rebrà 1.500 euros i una sessió d’acceleració per fer créixer el projecte.

Podeu consultar les bases de la convocatòria aquí.