la serra de Collserola

Aula de Can Calopa, un nou projecte de divulgació de l’entorn rural i natural de la serra de Collserola

Última iniciativa de la cooperativa L’Olivera

La cooperativa L’Olivera, responsable de la masia Can Calopa de Collserola, entre d’altres projectes, acaba de presentar una nova proposta: l’Aula de Can Calopa. Es tracta d’un espai per promoure i donar a conèixer l’entorn rural i natural de la serra de Collserola.

Un equip d’educadors, enginyers agrònoms i mediambientals ha començat a oferir, aquesta tardor, tallers i activitats pedagògiques sobre biodiversitat, agroecologia, vida rural i economia social i solidària. Una part de la formació es dirigeix a escoles i centres educatius i l’altra, a famílies i al públic en general.

Entre les activitats que ja s’han programat a la masia de Can Calopa hi ha fer de pagès, portar un ramat d’ovelles, identificar el rastre de la fauna autòctona de Collserola o construir un projecte cooperatiu.