Les experiències gastronòmiques del programa “Parc a taula” s’amplien

El catàleg passa de 36 activitats a 49

‘Parc a taula’ és el nom del programa de la Diputació de Barcelona que proposa descobrir i conèixer els parcs naturals de les comarques barcelonines mitjançant la gastronomia que aixopluguen. S’acaba de publicar la nova edició del catàleg d’activitats que es poden fer als deu parcs del programa, que enguany s’amplia fins a sumar-ne 49.

Entre els deu espais del catàleg n’hi ha dos que formen part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona: el Parc de la Serralada de Marina i el de la Serra de Collserola. Al primer s’hi poden fer un tast de vins entre ramats, un passeig en ruc i visita a un obrador de melmelades o comprovar de primera mà com és el dia a dia a pagès. A Collserola s’hi proposa un aperitiu i una visita a la masia de Can Calopa, on es conrea el vi de Barcelona.

En tots els casos es tracta d’activitats familiars d’entre dues i quatre hores de durada cadascuna. Podeu consultar-les aquí i fer-ne la reserva corresponent.