diversos formatges

Molins de Rei acull la 171a edició de la Fira de la Candelera

Torna després de la covid i ajuda a donar visibilitat a establiments amb productes ecològics i de quilòmetre zero

Un any més, la Fira de la Candelera torna a Molins de Rei. Serà els dies 4, 5 i 6 de febrer i s’hi podrà trobar una oferta gastronòmica ben variada: des de parades d’alimentació fins a tasts de vins i degustacions gastronòmiques. La fira comptarà amb diverses àrees temàtiques: ciutat, cultura, empresa, gastronomia i natura.

Els visitants podran menjar als expositors com el de Pacabar, amb productes de km 0, o Bella Verte, de restauració vegana, ecològica i de proximitat. Els aficionats al formatge també podran gaudir de formatgeries com La Formatgeria de Sant Andreu de la Barca o l’expositor de Betara, que treballa amb formatges artesans ecològics. I si no, a la plaça de l’1 d’octubre de 2017 i a la plaça de Catalunya, s’hi oferirà un servei de restauració amb diferents vins i caves, arrossos i plats de diferents indrets, com el Penedès o l’Alpujarra. Els assistents també podran tastar una representació dels vins que s’elaboren a la DO Montsant. I cada dia, de 20 h a 22 h, hi haurà un tast de vins amb cellers i cerveseries artesanes.

Dissabte al matí tindrà lloc el concurs de l’àmbit natura, on participaran expositors del sector dels planters i s’hi podran trobar flors, llavors de llegums o arbres fruiters, entre d’altres. “El futur demana consumir de manera sostenible i això inclou els productes de proximitat, compromesos amb el territori i la seva gent”, diu Jordi Beumala, encarregat de la gestió firal i la comunicació gastronòmica.

A les zones de restauració s’hi instal·laran contenidors d’escombraries i hi haurà personal de suport per ajudar la gent a recollir les deixalles i reciclar-les adequadament.

Qui no pugui visitar la fira presencialment, podrà fer-hi un tomb de manera virtual. Podeu consultar el programa aquí.