banner jornades

Arriben les XIII Jornades del Març Gastronòmic

Fins al 18 d’abril a 12 municipis metropolitans

Març és el mes de celebració de la gastronomia al Baix Llobregat i a L’Hospitalet de Llobregat. Un any més, aprofitant la temporada de carxofa i d’altres hortalisses i aliments produïts a la comarca, arriben les XIII Jornades del Març Gastronòmic. Enguany arrenquen el 17 de març i es podran gaudir a 12 municipis metropolitans i tres ciutats del Baix Llobregat.

Fins al 18 d’abril, 28 restaurants del Prat de Llobregat, Abrera, Begues, Castelldefels, Cervelló, Esparreguera, Gavà, L’Hospitalet de Llobregat, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans elaboraran menús amb carxofa Prat, pollastre pota blava i altres aliments del Parc agrari del Baix Llobregat.

Podeu consultar els restaurants adherits a la iniciativa aquí.