recol.lecció d'ordi aPuiggròs

“Artistes amb tractor” itinerarà per l’àrea metropolitana durant aquest any

L’exposició posa en valor la pagesia

La bona acollida de l’exposició fotogràfica “Artistes amb tractor”, que durant el 2021 va recórrer micropobles de Catalunya i continua fent-ho (ara mateix és a Riner, Lleida), ha provocat que se n’hagi fet una còpia que enguany visitarà els municipis metropolitans. Actualment es pot veure a l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya, a Castelldefels.

La mostra és un projecte de la fotògrafa Sara Boldú, que ret homenatge a la pagesia i al món rural. Són fotografies aèries que ressalten la bellesa del sector primari per posar-lo en valor. L’exposició ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb l’Associació Catalana de Micropobles i les quatre diputacions catalanes.

Durant l’abril i el maig l’exhibició es podrà veure a Can Coll, Centre d’Educació Ambiental del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, i del 23 de maig al 7 de juny a Santa Coloma de Cervelló, coincidint amb la Festa de la Cirera i l’Agricultura.

Les itineràncies metropolitanes de l’exposició per a la resta d’any s’estan acabant de tancar, de manera que les entitats o institucions interessades a acollir-la poden demanar-ho escrivint un correu electrònic a dbalbas@amb.cat per concretar disponibilitat i tenir més informació.