mans en un hort

“A la primavera, mans a la terra”

Tallers a diversos horts comunitaris de Collserola

Els col·lectius Tarpuna, Les Refardes, Bosc Turull i Talleristes de Remenat han organitzat un curs d’agroecologia per a les persones interessades a formar-se en sobirania i autosuficiència alimentària, amants dels horts al balcó i l’agricultura de proximitat.

Durant deu sessions impartides a diversos horts comunitaris dels barris de la solana de Collserola, els assistents aprendran alternatives als circuits de consum alimentari convencionals, com fer compostatge, gestionar l’aigua dels conreus, cultivar herbes remeieres i aromàtiques o saber detectar les plagues més freqüents de verdures i hortalisses. Es tracta d’una formació que combina teoria i pràctica que es durà a terme els dies 19, 26 i 30 d’abril i 3, 4, 10, 14, 17, 21 i 28 de maig.

El curs consta de 20 places i els alumnes rebran les llavors, el planter i les eines necessàries per dur a terme les lliçons pràctiques. Són 31 hores que tenen un preu de 205 euros, amb rebaixes per a persones aturades i estudiants. També es poden fer classes soltes, que tenen un preu per unitat.

Les inscripcions es fan mitjançant un correu a hortsiplantes@gmail.com.