planter

Nova formació a Sant Vicenç dels Horts per millorar una explotació agrària

Curs gratuït els dies 3 i 5 de maig

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts organitza un curs nou per millorar les habilitats i el rendiment dels professionals de l’agricultura. Amb dues sessions els dies 3 i 5 de maig, els interessats aprendran a detectar els punts forts i punts dèbils del negoci, obtindran eines i recursos per millorar la gestió i viabilitat del projecte agrari i analitzaran casos d’èxit que es puguin aplicar a la realitat territorial del municipi o la comarca.

Aquesta formació, presencial, es durà a terme a la biblioteca de l’Escola del Rocío (c/ Benicarló, 39-43) de 9.30 a 13.30 h. Per inscriure-s’hi cal enviar un correu a formació@svh.cat on s’hi indiqui el nom del curs, nom, cognoms, DNI i telèfon.