plantar una plantar

Barcelona acull la segona edició de Les 48 h

El festival que posa en valor l’agricultura i el verd urbans

Quants arbres hi ha a Barcelona? I horts? Quina diversitat verda ofereix la ciutat? Què pot fer la ciutadania per augmentarel nombre de flors, plantes i hortalisses i tenir-ne cura? Aquest cap de setmana, 14 i 15 de maig, la segona edició del festival Les 48 h permetrà resoldre aquestes i altres preguntes.

Durant els dos dies, els deu districtes de la ciutat acolliran una cinquantena de xerrades, tallers, visites i experiències per donar a conèixer com són els espais verds de Barcelona, la pagesia que hi conviu i com iniciar-se en l’agricultura urbana. L’activitat també s’estendrà per la rodalia de la capital catalana, a Collserola, amb un taller de plantes aromàtiques a Can Pujades i una visita a la masia de Can Calopa.

Podeu consultar el programa d’activitats aquí.