un tractor en un camp

Reptes i oportunitats d’innovació en agricultura i alimentació

La pandèmia o la guerra d’Ucraïna han alterat els paradigmes

Algunes de les conseqüències de la guerra d’Ucraïna impacten directament en l’alimentació global, ja que el país és un dels principals productors i exportadors de cereals. El confinament i la pandèmia per covid han tingut un efecte en la producció i distribució mundial d’aliments. I l’augment de temperatures està modificant el rendiment de la terra. Per tot plegat, és fàcil pensar que cal adoptar alternatives, buscar solucions per afavorir sistemes alimentaris sostenibles.

Amb aquest objectiu, el Departament d’Acció climàtica, Alimentació i Agenda rural (DACC) i l’IRTA han organitzat una jornada tècnica per compartir les tendències innovadores i tecnològiques més rellevants aplicades al sistema agroalimentari català.

La sessió, gratuïta i oberta a tothom amb inscripció, serà dilluns 23 de maig a les 10 h al DACC. Comptarà amb la presència d’especialistes que exposaran les seves experiències i acabarà amb una taula rodona, al migdia, sobre els efectes de les últimes crisis sobre el sector a Catalunya.

Podeu inscriure-us-hi aquí.