Tornem a celebrar els #30diesAMBbici!

Com ja és tradició, arriba l’abril i floreixen les bicicletes a les ciutats de la metròpolis!

 

Any rere any, l’abril és el mes per celebrar que ens mobem amb bicicleta però també per animar a més gent a provar de desplaçar-se de manera saludable, ràpida, còmode i divertida. 

 

Com? Dons aprofitant les xarxes socials per publicar fotos i continguts que mostrin com la bicicleta és un mitjà de transport efectiu a la metròpolis de Barcelona, que a més a més ens proporciona salut i felicitat!

 

Així que, altre cop us convidem a sumar-vos del repte #30diesAMBbici a Instagram. Participar és molt senzill i, a més a més, en assolir el repte optes al sorteig d’una fantàstica bicicleta electrica plegable! 

 

Instruccions del repte: 

En el repte d’enguany només cal que durant 14 dies del mes d’abril publiqueu al FEED del vostre compte d’Instagram fotos, missatges, il·lustracions i/o relats de la vostra mobilitat en bicicleta per la metròpolis de Barcelona. Malgrat que teletreballis, comparteix al teu mur publicacions ciclistes fent servir #30diesAMBbici

 

Un cop finalitzat l’abril, realitzarem el sorteig de la bicicleta elèctrica plegable entre totes les persones que hagin superat el repte.

 

Si a més, menciones a dos amics/amigues en els comentaris del post a Instagram tindràs doble oportunitat de guanyar al sorteig.

 

Comptem amb la vostra participació per visibilitzar la mobilitat en bici a l’àrea metropolitana de Barcelona i animar a cada cop més persones a pujar-se als pedals!

 

En aquest enllaç podeu consultar les bases del sorteig.