Tallers d’eficiència energètica

Durant els mesos de febrer, març i abril, ciutadans dels municipis de Sant Just Desvern, Sant Andreu de la Barca i Esplugues de Llobregat han participat en els Tallers d’eficiència energèticaen l’àmbit domèstic promoguts dins el marc del Pla de Sostenibilitat de l’AMB i del Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat (PMES).

En aquestes sessions els assistents reben formació i capacitació ambiental i, a més a més, poden gaudir d’un servei de préstec durant dues o tres setmanes d’equips per a la monitorització del consum elèctric a nivell domèstic, que els permetran fer una diagnosi del seu cas amb la que podran decidir si cal canviar els seus hàbits o algun dels elements energètics de la seva llar.

El nombre de participants ha estat de 30 i les valoracions han estat molt positives. Si vols més informació dels municipis que tenen previst realitzar el taller posa’t en contacte amb l’AMB (guinovart@amb.cat).

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *