Final de curs 2014-2015

Des del setembre del 2014 fins al juliol del 2015, han participat un total de 38.475 persones, tant de l’àmbit d’escolars com d’adults, que han realitzat un total de 1.814 activitats del PMES.

Les activitats es concentren sobretot en el segon i tercer trimestre del curs. El mes de març ha estat el de màxima participació, amb 5.758 participants, seguit del maig amb 5.604 participants.

Durant el mes de juliol destaquem l’alta participació d’entitats que organitzen activitats d’estiu.

 

Grafic 1

 

Les activitats amb més participants són les que estan relacionades amb l’eix de Recursos i residus (13.071), seguida per les activitats de l’eix del Cicle de l’aigua (9.973). Es tracta d’activitats molt consolidades en el programa metropolità, ja que fa més de 20 anys que es realitzen activitats d’aquestes temàtiques. Tot i així, es destaca l’eix de salut ambiental, amb 7.325 participants, ja que el taller a l’aula de salut ambiental i prevenció de la contaminació acústica té una gran acollida en els centres escolars.

 

Grafic 2

 

En referència al PMES d’escolars, els centres públics són el que han tingut una major participació en el programa, representant el 66,18 % de tots els participants.

En relació al PMES per a adults destaquem l’alta participació de públic familiar que participen en activitats en jugatequesambientals als parcs metropolitans o esdeveniments com el Planta’t al Botànic.

 

Grafic 3

 

Els municipis metropolitans han participat activament en el PMES, aquí en podeu consultar les dades:

 

Grafic 4

 

I seguim treballant per la sostenibilitat el proper curs!