L’ Energia i tu

L’ Energia i tu

Moure’ns, cuinar, escalfar-nos, comunicar-nos, utilitzar els nostres aparells electrònics… la nostra activitat diària consumeix una gran quantitat d’energia.  El nostre model de consum energètic, basat primordialment en l’obtenció d’energia a partir de combustibles fòssils, te importants conseqüències en el nostre planeta i és un dels principals causants del canvi climàtic, que té greus conseqüències en nosaltres mateixos i en l’entorn.

No obstant, un ús responsable de l’energia és possible, i només depèn de les nostres petites decisions. Si t’interessa saber quin tipus de consumidor/a ets a partir de la teva despesa energètica, l’AMB et convida a participar de l’exposició L’Energia i Tu, on només amb 12 preguntes podràs esbrinar com consumeixes i descobrir consells per tal d’estalviar energia i fer un ús racional dels nostres recursos. Com us desplaceu de casa al centre, quins electrodomèstics utilitzeu a casa, com comprem, quin ús fem de l’aigua… a partir de simples qüestions, podreu fer-vos una idea del vostre consum, i reflexionar sobre els vostres hàbits diaris.

expo

Si esteu interessats en poder disposar gratuïtament de l’exposició durant dues setmanes, trobareu la següent direcció a la vostra disposició:  educacioambiental@amb.cat

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *