Noves activitats de “Compartim un futur”

Coincidint amb l’inici del curs escolar, l’AMB ha publicat els nous catàlegs d’activitats del programa d’educació per a la sostenibilitat “Compartim un futur” que inclouen un ampli ventall d’activitats d’aula, xerrades, tallers, visites, exposicions, materials, etcètera.

Com sempre, tota l’oferta és gratuïta i les propostes estan adaptades en funció del perfil de públic: centres educatius, entitats, famílies, casals, grups de gent gran, formació especialitzada, cursos de formació… i qualsevol altre col·lectiu que vulgui participar-hi.

Catàleg d’activitats Compartim un futur 2017-2018 (adults)
Catàleg d’activitats Compartim un futur 2017-2018 (escolar)

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *