L’estat dels projectes d’ApS socioambientals

Des del curs 2015-16, al “Compartim un futur” es promouen projectes d’Aprenentatge Servei (ApS) orientats a aprenentatges i serveis comunitaris ambientals liderats per centres educatius que cursen cicles formatius de grau superior (CFGS) o similars.

ApS_3

Actualment, alumnes de l’Institut Rubió i Tudurí (de l’Escola de Jardineria de Barcelona) i del Centre d’Estudis Secundaris Joan Maragall (Badalona) participen en els projectes anomenats “Bones pràctiques ambientals en les activitats al medi natural”,  “Ens activem” i “Badalona t’acosta a la natura”. Són projectes desenvolupats al llarg dels cursos acadèmics 2016-17 i 2017-18 sobre energia, canvi climàtic i/o recursos i residus en l’entorn del territori metropolità.

ApS_2

Més de 100 alumnes, els quals estan cursant CFGS Gestió forestal i del medi natural, CFGS Animació fisicoesportiva, CFGS Integració social i  CFGM Atenció a persones en situació de dependència, duran a terme activitats al Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, al centre de dia per a gent gran Activa’t i a l’ Associació de la Paràlisi Cerebral de Badalona.

 

Més informació

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *