Convocatòria ApS

Nova convocatòria dels projectes ApS

La segona meitat d’aquest curs 2019-2020 ha suposat un repte per al món educatiu en general i, en concret, per als projectes d’aprenentatge servei i servei comunitari (ApS), en què s’ha hagut de repensar com promoure serveis socioambientals per a la societat sense estar-hi en contacte directe.

En aquesta situació d’excepcionalitat s’ha obert la nova convocatòria dels projectes ApS-SC ambientals per al curs vinent. S’oferiran un total de 9 projectes autònoms o guiats per a primària, 3r i 4t d’ESO i batxillerat que comptaran amb l’assessorament presencial de l’AMB. Paral·lelament, per a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, cicles formatius, PFI i formació per a persones adultes, també s’oferiran 5 projectes coproduïts en què serà el centre, amb el suport de l’AMB, qui dissenyarà el seu propi projecte.

Per als centres que actualment estan duent a terme un dels projectes ApS-SC ambientals s’ha elaborat una proposta adaptada al confinament. Alguns exemples de les activitats proposades i que es poden fer des de casa són: les auditories d’envasos o l’elaboració d’una campanya de sensibilització per les xarxes socials. A més, s’ha ofert la possibilitat de dur a terme sessions telemàtiques, amb l’objectiu de poder tancar aquests projectes als quals han dedicat temps i un gran esforç.

Les inscripcions per als ApS 2020-2021 estan obertes fins de 10 de juny i cap al final del mes se seleccionaran els centres escollits.

Si us hi voleu apuntar, us heu de posar en contacte amb el Servei d’Assessorament del Compartim un Futur a través de l’adreça de correu electrònic assessoria.compartim@amb.cat.