Nens reciclant

Dia Mundial de les famílies durant el confinament

El 15 de maig va ser el Dia Internacional de les Famílies. Cada any, els organismes internacionals com l’ONU fan activitats a l’entorn del seu paper i la sostenibilitat, però enguany ens ha enxampat confinats.

Malgrat tot, això no vol dir que les famílies no puguin celebrar aquest dia assenyalat sense sortir de casa. Des del Compartim un Futur oferim una sèrie de propostes educatives com experiments, jocs o tallers que estan disponibles a les nostres xarxes socials. Podreu aprendre a fer manualitats amb materials reutilitzats, com bosses de plàstic, o a fer un molinet de vent!

Si voleu estar al dia de totes les propostes que anem compartint, podeu seguir-nos a les xarxes:

A més, si teniu qualsevol dubte o voleu demanar més informació, us podeu adreçar al Servei d’Assessorament del programa per telèfon al 671.33.23.12 o per correu electrònic a assessoria.compartim@amb.cat.