Nou catàleg de recursos digitals

El nou catàleg del Compartim un Futur és ja una realitat. Des de l’inici del confinament, l’equip educatiu del programa ha estat treballant per crear una oferta d’activitats en línia adaptades a les circumstàncies actuals generades per la pandèmia de la COVID-19.

El Compartim un Futur es reinventa

Malgrat la cancel·lació total de les activitats presencials, el programa no s’ha aturat i ha adaptat els continguts al format en línia, que es poden fer a casa i en família. El resultat ha sigut el nou Catàleg de recursos digitals i activitats en línia.

Des del nou web d’educació ambiental podeu accedir als recursos que han nascut d’aquesta situació d’excepció, i que ja estan a punt per ser descoberts! L’oferta del catàleg s’anirà ampliant al llarg de les setmanes i mesos vinents amb l’objectiu d’iniciar el curs 2020-2021 amb un bon gruix d’activitats complementàries al catàleg presencial del Compartim un Futur.

Aquesta oferta no només inclou activitats en línia, sinó que també recullen recursos que ja existien anteriorment i també uns quants de nous com publicacions, exercicis i jocs per fer a casa, propostes de vídeos, etc., per a tots els tipus de públics.

Nou enfocament dels continguts

No només s’ha adaptat el format, sinó que també s’han renovat els continguts.  Les millores que s’han introduït estan principalment enfocades en tres línies:

  1. Relacionar totes les activitats sobre el canvi climàtic amb les mesures del Pla clima i energia 2030
  2. Actualitzar els guions de les noves normatives que regeixen l’AMB, com per exemple el Programa metropolità de prevenció i gestió de recursos i residus municipals 2019-2025 PREMET25.
  3. Enfocar totes les activitats amb perspectiva de gènere, per fomentar una igualtat real entre les dones i els homes i la comunitat LGTBI.

Assistència telemàtica

Per facilitar la realització d’activitats a casa, el Compartim un Futur ha posat educadors especialitzats a disposició de tots els usuaris, per atendre consultes i resoldre dubtes. Es pot contactar amb aquest servei trucant o escrivint per WhatsApp al 671 332 312, o enviant un correu a assessoria.compartim@amb.cat.

A més a més, des de les nostres xarxes socials setmanalment publiquem consells, treballs manuals, tallers, infografies, notícies, càpsules d’activitats, etc. Podreu trobar continguts per fer des de casa per a totes les edats i de diferents temes! També resoldrem els vostres dubtes amb directes al nostre compte d’Instagram.

No dubteu a seguir-nos a les xarxes socials:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC_KNUQcZug9-cEJ_zTRs1GQ

Facebook: https://www.facebook.com/AMBEdusost

Twitter: https://twitter.com/sostAMB

Instagram: https://www.instagram.com/compartimunfutur/