Setmana de l’energia sostenible 2020

Del 22 al 26 de juny s’ha celebrat la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2020, una campanya que pretén conscienciar la societat del seu paper clau en la transició energètica. Aquest any, per la crisi sanitària de la COVID-19, les actuacions i activitats sobre l’eficiència energètica i energies renovables s’han fet en línia.

Les organitzacions supramunicipals i locals de Catalunya (ICAEN, Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, AMB, Xarxa i Clima i Ajuntament de Barcelona) que organitzen la Setmana de l’Energia van acordar impulsar accions de tipus virtual durant el mes de juny per explicar i ajudar a impulsar l’estalvi i l’eficiència energètica en uns moments en què bona part de la ciutadania ha hagut de quedar-se a casa moltes hores.

L’AMB ja fa temps que ha posat en marxa una estratègia per impulsar la transició energètica, i precisament dins aquesta estratègia, l’educació ambiental i el programa Compartim un Futur hi tenen un paper clau.

En aquest context, l’AMB s’ha sumat a la campanya amb una sèrie de recursos virtuals per promoure el canvi cap a un model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic.

El canvi comença a casa!

Les activitats que oferim des del Compartim un Futur són:

A la campanya també s’hi han adherit molts ens locals que formen part del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia.