Casals d’estiu 2020

Tot i que fa molts mesos que no podem dur a terme activitats presencials, al programa Compartim un Futur oferirem aquest estiu activitats per a casals i famílies!

Seguint els criteris establerts per la Generalitat de Catalunya, s’han triat les activitats que es puguin fer mantenint la distància mínima de seguretat de 2 metres entre participants, i s’ha desenvolupat un protocol específic. Aquest document inclou les mesures que cal prendre abans, durant i després de l’activitat per tal de garantir la seguretat tant de l’educador com dels participants. Un dels punts que estableix el protocol és, per exemple, que l’educador o educadora ha d’anar amb mascareta i sempre ha de dur gel hidroalcohòlic.

Les activitats es faran únicament a l’aire lliure i estan pensades majoritàriament per a infants de 6 a 12 anys, famílies, educació especial i grups d’adults. A més, s’ha reduït el material en algunes activitats per assegurar que tot es pugui desinfectar correctament abans i després de realitzar-les.

Les activitats que s’ofereixen són:

Si esteu interessats en alguna d’aquestes activitats, ja podeu reservar les vostres places a través de la central de reserves (reserves.compartim@amb.cat  o trucant al telèfon 93 238 93 51) i es podran fer des de dilluns 29 de juny de 2020 fins a finals de juliol.

Gaudim de l’estiu de manera segura!