Joc de l’energia i l’aigua a casa

Usem la mateixa energia quan juguem a la consola, llegim un llibre o naveguem per internet? Per on s’escapa l’energia a casa? El nou joc de l’energia i l’aigua a casa del Compartim un Futur permet obtenir informació sobre l’ús d’aigua i l’energia en l’àmbit domèstic i aprofundir en l’eficiència energètica.

Amb l’activitat, els participants aprendran a detectar bons i mals hàbits en relació amb l’ús de l’aigua i l’energia en una llar. També descobriran què ocorre quan consumim energia a les llars, quina petjada de carboni hi ha associada i com es reflecteix aquest consum en les factures. A més, després del recorregut, obtindran alguns consells i tècniques senzilles per estalviar aigua i energia i millorar-ne la gestió a casa.

Aquest joc d’educació ambiental és la versió en línia de l’activitat presencial “Endinsa’t a l’energia i a l’aigua de casa!“, que s’ha hagut d’adaptar per la COVID-19. Per jugar-hi, cal descarregar un  ZIP que conserva la interactivitat i les animacions que estan en el joc. Aquests arxius, cal disposar-los tots en una mateixa carpeta per poder-los visualitzar correctament. El ZIP inclou també un PDF amb les instruccions per instal·lar-lo.

Si tu també vols conèixer la importància de l’acció individual i de l’espai domèstic en a la millora ambiental, social i econòmica, descarrega’t el joc i comparteix amb nosaltres la teva experiència.