Bon estiu!

El present curs ha estat tot un repte per a l’equip educatiu del programa Compartim un Futur i, tot i que aquest curs ha estat molt diferent de com ens l’havíem imaginat, hem continuat treballant durant aquests mesos de confinament per continuar la nostra tasca educativa i sensibilitzadora adaptada a la situació actual.

Després de molt d’esforç i treball, marxem de vacances per recarregar energies i així poder començar el curs 2020-2021 amb les bateries al 100 % i més motivació que mai en el nou i incert escenari que se’ns plantejarà.

Només ens queda agrair a tot l’equip educatiu la feina feta i a tots els participants que han seguit confiant i donant suport al programa educatiu Compartim un Futur de l’AMB.

Ens retrobem al setembre per poder continuar fent allò que tant ens agrada: educar i sensibilitzar ambientalment!